20230204 132724

Пъстървова нова година – 04.02.2023г.

Здравейте, приятели, Вчера, по стара клубна традиция, се събрахме на Панега, за да отбележим новата пъстървова година.

Благодарим на всички, които ни уважиха, както и на нашите приятели от Риболовен клуб Луковит-Панега 2021, за страхотното домакинство. Въпреки прогнозите за лошо време, Райчо се усмихна на добрите хора, събрали се край приказните води на Златната река.

Времето премина неусетно в много разговори за нашето любимо хоби, в шеги и разпалени истории, обсъдиха се примамки, техника и тактика, опит и несгоди, както и успехи в управлението и опазването на водите у нас.

Благодарим и на основателите на Риболовен клуб Осъм 2022, че също станаха част от това събитие. Надъхани са и вярвам, че ще успеят, затова, ще се радваме, ако ги подкрепите в тяхното благородно начинание.

Считаме,че успехът винаги е в ръцете на местните, когато са близо до реката, така че подкрепете всеки клуб, който иска да работи за опазване на домашната река с благородната цел „Да опазим и върнем живота в реките“. Ние от Балканка винаги ще подаваме ръка и ще помагаме с каквото можем на такива хора, защото тази мисия не е за нас, тя е за всички.

Подобни публикации