2f4f468b41d56435a4869210a6afd7cf

Собственик на мина и служители нападнаха с камъни член на Балканка и екип на БНТ в Сърбия

Нападнаха с камъни екипа на „Следите остават“ в Сърбия.

Инцидентът се е развил пред мината „Подвирове“ в с. Караманица, Босилеградско по-време на снимки на предаването Следите остават. Екипът е имал редовна акредитация от Министерството на културата и информирането на Република Сърбия да снимат за предаването замърсяването на околната среда.

При наближаване на мината микробус е препречил пътя. След слизането от микробуса и продължаване пеша, директорът на „Босил-метал“ Миодраг Вукайлович, шефа на охраната на мината и работници, нападнали екипа с камъни.
директорът на „Босил-метал“ Миодраг Вукайлович, шефа на охраната на мината и работници.

Димитър Димитров е бил ударен с юмрук в гърдите, на Бранко Митов са му скъсали дрехите, а един от камъните е ударена камерата на оператора.

Повече информация можете да намерите тук:
https://bntnews.bg/news/napadnaha-s-kamani-ekipa-na-sledite-ostavat-v-sarbiya-1198213news.html?fbclid=IwAR3kWOaih6frzPEszzf4Ni00dxBe1TJ0VIUv9UAMvoY_f4rL_-iLJb1I5Tk

А също така и тук : https://bntnews.bg/news/sled-agresiyata-sreshtu-ekip-na-bnt-v-sarbiya-dvama-ot-napadatelite-sa-izvikani-za-razpit-1198255news.html?fbclid=IwAR2bPxfKSidFORrW5CjlTAG7HeFL8jOgxwyhS4MADMlSphDNqK1-V8_6GfA

Източник: БНТ, Димитър Куманов

Подобни публикации