14

Балканка и приятели – покана за откриване на сезон 2024

|

Здравейте, приятели!

По стара клубна традиция и тази година няма да изневерим на себе си и организираме събиране по случай новия риболовен сезон. В тази връзка, първата събота на февруари, 03.02.2024г. ще ви очакваме в 11 часа на река Златна Панега в района на село Петревене край реката: https://goo.gl/maps/k9BhA7NZEjNFQtwu5

Мястото е избрано от нашите приятели от Риболовен клуб „Панега – Луковит 2021“, които ще бъдат домакини за трета по ред година. Та в партньорско настроение се събираме да си пожелаем една добра година, изпълнена със съвместни инициативи, повече успехи и спасени реки и, разбира се, повече свободно време за любимото хоби.

Малко за организацията.

По традиция всеки да вземе по нещичко, каквото ще консумира, пък на място ще обединим усилия. Ще имаме и барбекю, но и готова храна да си донесете, няма да сбъркате.Разбира се, доведете и приятели, семейства, за да ни е на берекет събирането.Ще организираме разделно събиране на отпадъците на място, но все пак е желателно използването на съдове за многократна употреба – т.е. си носете чашки, вилици, лъжици, ножове. 

Подобни публикации